Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Testare la Câmpia Turzii în vederea depistării infecţiei cu virusul hepatic C

Sănătate
Tools
Typography

Asociatia Pacientilor cu Afectiuni Hepatice din Romania filiala Cluj a organizat în colaborare cu Primaria Municipiului Câmpia Turzii, prin Directia de Asistență Socială,  în data de 22 ianuarie 2019, o campanie de testare în vederea depistarii infecției cu virusul hepatic C.

Actiunea s-a desfasurat la Centrul de zi Clement  și au fost testate un numar de 132 persoane, 4 dintre acestea fiind depistate cu hepatita virală C.

 Persoanele  descoperite cu infectie virală C, vor  beneficia de consiliere din partea asociației în vederea luării in evidența unui medic specialist și de consiliere psihologică oferită de doamna psihilog Cerasela Libeg.

Campania se înscrie într-o serie de acțiuni cu scop de creștere a accesului la servicii de prevenție și de asigurare a sănătății  a unor grupuri vulnerabile.

Catalina Marginean
Apah-ro Cluj

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS