Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Semnal de alarmă: “Mă bucur să fiţi sănătoşi, să nu ajungeţi în spital”! Chirurgia şi terapia intensivă, blocate? | VIDEO

Sănătate
Tools
Typography

La finalul şedinţei Consiliului Local Turda de joi, 26 octombrie, consilierul PNL, medicul Igor Cojocaru, a tras un semnal de alarmă privind anumite situaţii existente la Spitalul Municipal Turda.

Pornind de la ideea votării noului buget pentru anul viitor, consilierul PNL a atras atenţia că unitatea spitalicească turdeană are nevoie de investiţii şi chiar i-a invitat pe consilieri să viziteze spitalul şi să vadă cu ochii lor despre ce este vorba: “Aş vrea să vă invit să treceţi prin spital, să vă faceţi o idee despre ce este vorba, ca să avem nişte discuţii pertinente în momentul în care se va vora bugetul, să nu ajung fac iar o interpelare că procentul pentru sănătate este prea mic. V-aş invita să treceţi prin toate secţiile, să vă faceţi o părere care este necesarul de echipamente, de aparate”.

După ce a găsit un mod mai aparte de a înfăţişa condiţiile din spitalul turdean - “Mă bucur să fiţi sănătoşi cu toţii, să nu ajungeţi în spital! Chiar mă bucur!” - medicul şi consilierul PNL Igor Cojocaru a spus-o de-a dreptul: “Acum suntem blocaţi - chirurgia şi terapia intensivă - tocmai pentru că lipsesc aceste aparate”.

Considerând că procentul alocat pentru sănătate trebuie “să fie unul pertinent”, medicul turdean a reamintit că mereu au existat discuţii privind sumele necesare pentru spital şi mereu cei care solicitau sume spuneau că aveau nevoie de ele “ieri, nu azi”.

“Într-adevăr s-au dat nişte bani şi s-au făcut nişte lucruri care trebuiau făcute”, recunoaşte consilierul PNL adăugând că “Spitalul Municipal Turda necesită multe investiţii, sunt lucruri care trebuie să le prindem în bugetul următor pentru că sunt indispensabile - altfel ne blocăm - şi dacă votăm să votăm ceva în cunoştinţă de cauză”.

Relansându-şi invitaţia adresată colegilor consilieri locali - “Fiecare când aveţi posibilitate, puteţi intra prin spital să vedeţi ce se întâmplă” - medicul Cojocaru menţiona că ştie despre proiectul mai amplu în care e prins spitalul turdean, însă “Nu putem aştepta până se votează şi se implementează acel proiect”.

Aveţi, aici, intervenţia consilierului PNL în şedinţa Consiliului Local Turda:

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS