Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

“Darul Iepuraşului 2017” - o acţiune a asociaţiei Împreună pentru Voi

Social
Tools
Typography

Se apropie Sfintele Sărbători Pascale. Încearcă să dăruieşti ceva şi priveşte zâmbetul persoanei care a primit ceea ce i-ai dăruit. Vei avea şi tu parte de bucuria pe care ai dăruit-o.

Aflată la cea de-a VI ediţie, Acţiunea Umanitară Darul Iepuraşului 2017 reprezintă ocazia perfectă pentru ca membrii asociaţiei să aducă un zâmbet pe chipul a 54 de copii “minunaţi”. 

De Sărbători, o parte din cei 2% din impozitul pe venit redirecţionat Asociaţiei Împreună pentru Voi de către prietenii acesteia, se transformă în 54 de daruri cu dulciuri, care vor ajunge în perioada 12 – 14 aprilie 2017 la copiii “minunaţi” din cadrul grădiniţelor şi şcolilor din municipiul Turda. Zâmbetele acestor copiii vor umple inimile noastre de bucurie. 

Membrii Asociaţiei doresc să aducă mulţumiri persoanelor care an de an redirecţionează cei 2 % din impozitul pe venit către Asociaţia Împreună pentru Voi; cu ajutorul lor aducem un strop de fericire şi lumină pe chipul a sute de copii. De asemenea, presei locale care, prin publicarea imaginilor pe site-urile de mediatizare pe care le coordonează, fac posibilă transmiterea informaţiilor noastre şi către alte persoane.  

Nu uita: Împreună e mai uşor!

Sărbători Binecuvântate!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS