Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Pe lângă consumul de droguri, scandalagiul de la Turda s-a ales şi cu capul spart | VIDEO

Eveniment
Tools
Typography

Buzescu, aşa cum este cunoscut cel care a agitat spiritele în centrul municipiului Turda în jurul orelor 13.30, pare să se fi ales şi cu alte "neplăceri", asta după ce a fost dus la sediul Poliţiei Turda.

Prins după câteva minute bune în care se plimba prin centrul pietonal al oraşului turistic Turda agitând în aer nişte cuţite, minute în care poliţiştii locali au preferat să dirijeze circulaţia autovehiculelor în loc să dirijeze scandalagiul spre o secţie de poliţie, de exemplu, cel care se plimba la bustul gol şi urla cât îl ţineau plămânii a fost, într-un final, imobilizat şi dus la Poliţia Turda de către un echipaj de la Judiciar, cu angajaţi în civil, asta după ce o primă maşină a Poliţiei sosise la faţa locului.

Din păcate, echipajul de intervenţie al Poliţiei Turda nu a putut fi prezent, fiind la o altă acţiune în oraş.

Ajuns la sediul Poliţiei Turda, Buzescu a continuat scandalul şi, dorind să fugă şi să scape de organele de ordine, a căzut pe scări şi şi-a spart capul.

Imediat a fost chemată o ambulanţă, scandalagiul fiind trimis direct la Cluj-Napoca.

Evident, pe reţeaua de socializare facebook, "laudele" la adresa poliţiei locale nu au întârziat să apară, din modul de manifestare al cetăţenilor reieşind o întrebare cât se poate de clară: "Care este, până la urmă, rolul Poliţiei Locale dacă într-un caz de tulburare a liniştii publice precum cel de la Turda nu sunt capabili să intervină?".

Mai jos puteţi vedea momentul în care scandalagiul era deja introdus în maşina sosită să-l ia, într-un filmuleţ care fusese postat pe facebook imediat după eveniment, dar la o calitate permisă de conexiunea la internet de moment.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS