Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

23
Tue, Apr
110 New Articles

FOTO | Iarna trece, gropile răsar: trei maşini cu cauciucuri sparte şi roţi rupte la ieşirea din Turda

Eveniment
Tools
Typography

În această seară (duminică, 10 februarie) mai mulţi şoferi au fost pur şi simplu victime ale stării proaste a drumurilor. Pagubele sunt relativ considerabile, ca să nu mai vorbim de timpul şi banii pierduţi pentru remedierea defecţiunilor.

Aşadar, nu mai puţin de trei autovehicule erau trase pe dreapta în această seară la ieşirea din Turda spre Cluj-Napoca pe o distanţă de câţiva zeci de metri, fie că erau în apropierea benzinăriilor din zonă, fie chiar spre spălătoria care se află în apropiere.

Fiecare dintre şoferii maşinilor avuseseră nenorocul să dea cu roţile maşinii în gropile de pe drumul de la ieşire din municipiul Turda.

Pagubele au fost considerabile: pene de cauciuc, cauciucuri gaurite, roţi rupte...

Cititorul nostru, care a stat de vorbă cu şoferii şi care le-a cerut permisiunea acestora sa fotografieze, ne spunea că, cel mai probabil, şoferii păgubiţi au avut nenorocul să aibă parte de gropile foarte adânci (poate cu o adâncime şi de 20 de centimetri) care se aflau pe drumul de la ieşire din municipiul Turda.

Chiar cititorul nostru ne preciza că, tot din cauza gropilor, a avut probleme la suspensia maşinii, un arc de la o roată din spate rupându-se după ce roata a dat într-o groapă din aceeaşi zonă.

Iată şi alte fotografii realizate imediat după incidentele neplăcute de care au avut parte şoferii.



Inclusiv aceste rânduri se doresc un apel la cei responsabili să încerce să rezolve problemele existente pentru ca cei care folosesc drumurile publice să nu mai aibă parte de astfel de întâmplări care pot avea consecinţe mult mai grave iar conducătorii auto să aibă convingerea că banii pe care îi plătesc în special ca taxă de drum, dar şi ca diverse tipuri de accize, de exemplu, sunt folosiţi în interesul celor care circulă pe drumurile publice.

Mulţumim pentru fotografii lui Bogdan Angelescu.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS