Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Wed, Apr
109 New Articles

Premiile pentru spectacole - nivel gimnazial - Festivalul Naţional de Teatru pentru elevi Alter Ego 2018

Eveniment
Tools
Typography

Juriul Festivalului Naţional de Teatru pentru elevi "Alter Ego" - ediţia nr. 16, în urma reprezentaţiilor din finala desfăşurată la Turda, a stabilit premiile pentru cele mai bune spectacole.

Pentru secţiunea destinată elevilor de gimnaziu, Agora Media - partener media al evenimentului - vi le face cunoscute, urmând ca şi celelalte distincţii să fie publicate într-un timp cât mai scurt.

Premiul 1 s-a acordat trupei de teatru "ALETHEIA" (foto) de la Colegiul Romano-Catolic "Sf. Iosif" din Bucureşti pentru spectacolul "Oscar şi Tanti Roz", coordonator prof. Alina Maria Stârcea.

Premiul 2 a fost obţinut de trupa de teatru "STOP-CADRU" de la Palatul Copiilor din Cluj-Napoca pentru interpretarea spectacolului "Spectatorul condamnat la moarte", coordonator prof. Mădălina Ciocan-Dumitrache.

Premiul 3 a fost obţinut de trupa de teatru "SCARA" de la Asociaţia Culturală "Poiana" şi Şcoala Gimnazială din Finişel pentru spectacolul "Articolul 214", coordonator prof. Florin Runcan.

În finala Festivalului Naţional de Teatru pentru elevi "Alter Ego" - ediţia nr. 16, au fost acordate şi trei menţiuni pentru spectacole:

Menţiune s-a acordat din partea juriului trupei de teatru pentru elevi "VECTOR IN FABULA" de la Şcoala Gimnazială "Teodor Murăşanu" din municipiul Turda, coordonator prof. Octavian Gruian, trupă care a interpretat piesa dramatică "Taxa per capita".

Menţiune a obţinut şi trupa de teatru "NON FORMAL" de la Clubul Copiilor din Cehul Silvaniei pentru spectacolul "Actor talentat caut... regizor", coordonator prof. Alina Teodora Pop.

De asemenea, Menţiune - trupa "MISE EN SCENÉ" de la Şcoala Gimnazială "Andrei Şaguna" Turda cu piesa "Prostia omenească", coordonatori prof. Gabriela Mureşan şi prof. Beatrice Hogaş.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS