Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

23
Tue, Apr
110 New Articles

Un grup de infractori a fost anihilat de jandarmi azi la Turda. Totul s-a întâmplat sub privirile a sute de cetăţeni

Eveniment
Tools
Typography

Un autovehicul marca Dacia Duster de culoare albă care se deplasa cu viteză dinspre clădirea Primăriei Turda spre parcul central al municipiului a fost oprită în trafic exact la intersecţia cu strada Războieni.

Autovehiculul a fost încolţit de două maşini ale jandarmeriei dar răufăcătorii nu s-au predat uşor. Deşi ce i urmăriţi au fost somaţi să iasă din maşină cu mâinile la vedere, jandarmii - care se deplasau în echipe, cu scuturi, spre autovehiculul oprit în plină stradă - au trebuit să facă faţă focului de arme la care au fost supuşi de infractori, jandarmii răspunzând, la rândul lor, cu focuri de armă.

Până la urmă indivizii periculoşi au fost prinşi, culcaţi la pământ şi încătuşaţi de echipajul de jandarmi care i-a ridicat şi i-a transportat, cu unul din cele două autovehicule ale jandarmeriei, la sediu pentru cercetări.

De asemenea, rămas în stradă, autovehiculul răufăcătorilor, condus de unul dintre jandarmi, a urmat cele două maşini cu care s-a făcut intervenţia.

Sutele de adulţi şi copii prezenţi la momentul capturării au aplaudat intervenţia jandarmilor, totul fiind o demonstraţie pregătită şi desfăşurată ca acţiune în cadrul programului pregătit de municipalitatea turdeană cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS