Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

În atenția cetățenilor Municipiului Câmpia Turzii!

Administraţie
Tools
Typography

Unitatea Administrativ Teritorială Câmpia Turzii, județul Cluj, anunță publicarea documentelor tehnice ale cadastrului pentru sectoarele cadastrale: 90 – în locul numit Șarât (tarla 11, tarla 12) și 124 – în locul numit PLATOU, județul Cluj, conform art. 14 alin. (1) din Legea cadastrului și a publicității imobiliare nr. 7/1996, republicată, cu modificările ulterioare.

Cererile de rectificare a documentelor tehnice vor fi depuse la sediul Primăriei - Biroul Agricol, sau pe site-ul Agenției Naționale de Cadastru și Publicitate Imobiliară, http://www.ancpi.ro, începând cu data de 18 martie 2019, pe o perioadă de 60 de zile.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să vă adresați Compartimentului Agricol din cadrul Primăriei Municipiului Câmpia Turzii, telefon 0264 - 368002, int. 133, persoană de contact, inginer Ciungan Claudia Camelia – consilier superior.

Direcția Relații cu Comunitatea

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS