Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Tradiţionalul târg de miercuri, anulat pentru 26 decembrie şi 2 ianuarie 2018 la Câmpia Turzii

Administraţie
Tools
Typography

Serviciul Administrația Piețelor din cadrul Primăriei Municipiului Câmpia Turzii vă informează că în zilele de 26 decembrie 2018, respectiv 2 ianuarie 2019, nu va fi organizat Târgul săptămânal de miercuri.

Decizia a fost luată ca urmare a declarării respectivelor zile drept sărbători legale. Activitatea în târgul săptămânal se va relua în data de 9 ianuarie 2019.

Programul de funcţionare pentru Hala Agroalimentară Unirii, Hala de Lactate şi Hala Agroalimentară Mureşului în perioada Sărbătorilor de iarnă este următorul:

  • Marţi - 25 decembrie 2018 - ÎNCHIS!
  • Miercuri - 26 decembrie 2018 - ÎNCHIS!
  • Marţi - 1 ianuarie 2019 -  ÎNCHIS!
  • Miercuri - 2 ianuarie 2019 - ÎNCHIS!

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Direcția Relații cu Comunitatea

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS