Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
112 New Articles

Primaria Municipiului Turda lansează proiectul „CEPS TURDA - Calitate, Egalitate şi Prietenie în Şcolile din Turda”

Administraţie
Tools
Typography

Conferinta de lansare a proiectului va avea loc miercuri, 06 iunie 2018, incepand cu ora 13:00, in sala de sedinte a Primariei Municipiului Turda, Piata 1 Decembrie 1918, nr. 28.

Obiectivul general al proiectului este reducerea si prevenirea abandonului scolar timpuriu in comunitati defavorizate din Turda, prin promovarea educatiei incluzive si implementarea unui sistem de interventii integrate de invatare formala, non formala si informala, aplicate la nivel anteprescolar, prescolar, primar, secundar si ADS (program integrat de tip „A doua sansa”).

Primaria Municipiului Turda, in parteneriat cu Fundatia Centrul de Resurse pentru Comunitatile de Romi, va implementa acest proiect impreuna cu urmatorii parteneri asociati: Scoala „Andrei Saguna” Turda, Scoala „Avram Iancu” Turda, Scoala „Horea, Closca si Crisan” Turda, Scoala „Teodor Murasanu” Turda si Gradinita „Dr. Ioan Ratiu” Turda.

Proiectul vizeaza reducerea si prevenirea abandonului scolar, precum si promovarea accesului egal la invatamant, prin organizarea de programe after-school (inclusiv catering) pentru elevi din ciclul primar, meditatii pentru elevi din ciclul gimnazial, program integrat de tip „A doua șansa”, gradinite estivale, consilierea parintilor, dezvoltarea unor mecanisme locale de sustinere a procesului educational si actiuni tip „scoala mobila” – o inovatie in Romania.

Proiectul este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014 - 2020, Axa prioritara 6 Educatie si competente, PI 10i „Reducerea si prevenirea abandonului scolar timpuriu si promovarea acesului egal al învatamantului prescolar, primar si secundar de calitate, inclusiv la parcursuri de invatare formale, nonformale si informale pentru reintegrarea in educatie si formare”, Obiective specifice 6.2, 6.3, 6.4 apel de proiecte numărul 4, Componenta 1 - Apel: POCU/74/6/18/18/Operatiune compozita OS. 6.2, 6.3, 6.4, 6.6.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS