Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Thu, Apr
113 New Articles

Pesedistul Gheorghe Rece către penelistul Dorin Lojigan: “Vă dau definiţia cuvântului «ipocrit»” | VIDEO

Administraţie
Tools
Typography

Şedinţa extraordinartă a Consiliului Local Câmpia Turzii de azi, 9 ianuarie, nu a fost una aşa cum şi-ar fi dorit-o PNL-ul, partid care conduce oraşul atât prin majoritatea în forul deliberativ local, cât şi prin aparteneţa politică a primarului oraşului.

După un proiect de hotărâre am plu dezbătut în şedinţă, proiect iniţiat de primarul PNL Dorin Lojigan şi care - s-a dovedit - prezenta multe lacune, consilierul PSD Gheorghe Rece a luat cuvântul şi a tras nişte concluzii care nu păreau să fie pe placul şefului administraţiei locale.

Încă de la început Gheorghe Rece i-a semnalat primarului să nu se mai laude cu cât şi ce a făcut pentru că, spunea Rece, “nu aţi făcut nimic mai mult decât că scrie fişa postului, acestea sunt obligaţiile, pentru asta sunteţi plătit”.

Ulterior, consilierul PSD a mai servit şi un croşeu, ca lucrurile să fie clare: “se vede clar că administraţia la Câmpia Turzii funcţionează defectuos; într-adevăr aţi promis o altfel de administraţie... într-adevăr avem o altfel de administraţie, dar nu în bine...”.

În tot acest timp, primarul, cel căruia i se adresa Gheorghe Rece, stătea fără să spună nimic - nu ştim dacă a tăcut pentru că nu avea contra-argumente sau pentru că pur şi simplu nu voia să intervină.

Însă, după ce s-a dovedit în şedinţă că proiectul iniţiat de primar are lacune, după ce chiar primarul nu s-a arătat de acord cu proiectul, dar mai ales după ultima şedinţă de anul trecut în urma căreia primarul admonesta consilierii că nu au votat un proiect de hotărâre care nici măcar de această dată nu putea fi votat în forma propusă de iniţiator,  consilierul Gheorghe Rece a găsit de cuviinţă că cel mai bine ar putea exemplifica situaţia de fapt citindu-i primarului definiţia cuvântului “ipocrit”.

Aşadar, văzând balonul situaţiei că vine prin aer cum nu se putea mai bine, Rece avea culoar liber să sară la cap... la capul lui Lojigan: “vreau să închei, ca o concluzie, să vă dau definiţia din dex a cuvântului ipocrit: persoană care se arată altfel de cum este, om prefăcut, fățarnic, mincinos, perfid, prefăcut, șiret, viclean, fariseu, proclet, telpiz, iezuit, tartuf, trombonist, duplicitar, fals, fariseic, fățarnic, mincinos, perfid, prefăcut, șiret, viclean, machiavelic”.

Pentru conformitate - şi distracţie suplimentară, pentru unii - vă invităm să vizionaţi şi înregistrarea-document de mai jos:

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS