Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Sensuri unice la Câmpia Turzii

Administraţie
Tools
Typography

Primăria Municipiului Câmpia Turzii informează că, începând de astăzi, 12.12.2017, ora 20:00 s-au instituit trei sensuri unice în zona Pieței Unirii.

Conform unui studiu de trafic efectuat de către o firmă specializată, datorită aglomerației traficului și lipsei unui număr suficient de parcări, a rezultat necesitatea instituirii unor sensuri unice în zona centrală, după cum urmează:

  • pe strada Băii, ambele tronsoane, de la sediul Taxe și Impozite Locale până la prima intersecție și în continuare până la intersecția cu str. Parcului,
  • precum și pe strada Parcului, de la sensul giratoriu de lângă Palatul Copiilor, până la hala de lactate din Piața Unirii.

Rugăm conducătorii auto să respecte semnificația indicatoarelor rutiere.

De asemenea, au fost marcate și parcări suplimentare. Vă rugăm, să respectați încadrarea în marcajele trasate.

Acestea sunt necesare pentru crearea confortului în trafic a conducătorilor auto prin fluidizarea traficului și asigurarea unui număr suficient de locuri de parcare.

Direcția Relații cu Comunitatea

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS