Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Poliţia Locală anunţă restricţii de circulaţie pe perioada Zilelor Municipiului Turda

Administraţie
Tools
Typography

Având în vedere faptul că în perioada 11.08.2017 - 13.08.2017, în municipiul Turda se desfăsoară activități cultural sportive cu ocazia zilelor municipiului Turda, circulația rutieră va fi restricționată astfel:

  1. Pe strada Războieni și strada 1  Decembrie 1918  precum și strada Aurel Vlaicu va fi interzis accesul autovehiculelor întrucât în Parcul Central și în intersecția acestor străzi se desfășoară numeroase activități;
  2. Pe strada Tineretului va fi interzisă circulația în această perioadă deoarece se desfășoară activități culturale sub egida Z.M.T.

Ne cerem scuze si vă multumim pentru înțelegere!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS