Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Thu, Apr
115 New Articles

Viceprimarul de la Câmpia Turzii şi-a atras comentarii pe facebook

Administraţie
Tools
Typography

La împlinirea unui an de când este edil al municipiului Câmpia Turzii, viceprimarul Szabó Róbert a considerat de cuviinţă să marcheze momentul - cum altfel decât? - printr-o postare pe reţeaua de socializare facebook.

În postarea sa, viceprimarul de la Câmpia Turzii face referire la experienţa de un an de zile în funcţia de viceprimar, o experienţă care presupune onoare dar şi responsabilitate, experienţă pe care viceprimarul a avut grijă să o dezvolte inclusiv în mediul online.

Intitulată “22 iunie - o experienţă ce vorbeşte despre mine prin voi” postarea lui Szabó Róbert arată următoarele:

În anul 2016, exact de 22 iunie, am fost investit la funcţia de Viceprimar al municipiului Câmpia Turzii. A fost o onoare, dar şi o responsabilitate imensă pentru mine această funcţie.
A trecut exact un an de zile, în care am învăţat ce implică acest statut, care sunt atribuţiile şi ce pot aduce nou în administraţia locală. Mă bucur că lucrez cu o echipă cu alt fel de viziune, o echipă pentru care FIECARE persoană contează şi sunt recunoscător pentru aceasta.
•••
De asemenea, în urmă cu an de zile am început să descriu public activitatea mea profesională şi personală pe reţelele de socializare. Motiv pentru care am constatat că mă intersectez la ora actuală cu 3.000 de PRIETENI, doar pe rețeaua de socializare Facebook.
Cu mulţi dintre ei am interacţionat, cu alţii am participat la lucruri frumoase, iar cu unii am legat prietenii deosebite. E ceva normal că nu poţi manageria 3.000 de persoane, însă m-am străduit să furnizez conţinut pentru 3.000 de persoane. Pentru mine acest lucru reprezintă un tezaur de preţ inimaginabil. Aşa am putut dărâma unele bariere preconcepute şi am putut aprecia OMUL, nu VREMURILE, alegând PRIETENIA, nu INCERTITUDINEA.
Mulţumesc fiecărui prieten din lista mea şi vreau ca fiecare dintre voi să simţiţi că acest mesaj VĂ APARŢINE.

Evident beneficiind de un anume grad de popularitate în mediul online - popularitate dată inclusiv de funcţia de responsabilitate pe care o deţine - viceprimarul Câmpiei Turzii şi-a atras şi o serie de comentari la postarea sa, comentarii de genul:

  • Mult succes in continuare! - Ady Ady
  • Congrats - Georgiana Socaciu
  • HAT mar el telt egy ev gratulalok a munkadnak sok sikert tovabra is !!!! (A trecut deja un an felicitări pentru munca ta şi succes în continuare) - Ilona Szocs
  • Mult succes in continuare. Trebuie să dai de băut - Adrian Fodorean
  • Succes ! Pe tot mandatul - Nutica Andreica
  • Foarte frumos punctat fiecare gand! Sincere felicitari! - Smaranda Roman
  • De oameni tineri avem nevoie nu due bosorogi - Crina Moldovan
  • Nagyon buszke vagyok rad! Es arra is h megaltad a helyed!ugyess vagy! Sok egeszseget, hogy a tovabbiakban is melletunk lehess es kepviselhess! (Sunt foarte mândru de tine! Şi sunt mândru de faptul că ai făcut faţă! Bravo ţie! Multă sănătate ca pe viitor să poţi fi alături de noi şi să ne reprezinţi) - Károly-Levente Szász
  • Îți doresc mult succes şi mai ales multă putere de muncă. Eşti un om fain şi cred că meriți respect. - Marius Rotar
  • Si noi va multumim pentru faptul ca va "rupeti" in fiecare zi, cate o clipa, pentru a ne raspunde la mesaje! Succes! - Gabriela Pop
  • Succes în continuare, la mai mare, multă putere de muncă și cât mai multe realizări. Mulțumim și noi, cei care (nu puțini) am primit mereu sprijin și disponibilitate din partea dumneavoastră ! - Claudia Livia
  • Gratulálok Robi! Sok sikert továbbra is! (Felicitări Robi! Mult succes în continuare) - Erzsebet Szabo
  • Succes !! Si DOAMNE AJUTA IN CONTINUARE SA SE FACA CIT MAI MULTE PT CAMPIA TURZI!!! - Iordana Velonia Rus
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS