Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Şedinţă la Primăria Turda privind planurile de intervenţie în situaţii de urgenţă

Administraţie
Tools
Typography

Comitetul local pentru situații de urgență s-a reunit în dimineața zilei de marți, 17 ianuarie 2017, în vederea identificării persoanelor aflate în dificultate, ca urmare a fenomenelor meteorologice nefavorabile din această perioadă (persoane fără adăpost, persoane în vârstă, persoane care se află în imposibilitate de a se deplasa), pentru a se putea interveni în sprijinul acestora în cel mai scurt timp posibil.

Primăria Municipiului Turda, serviciile, instituțiile subordonate și structurile abilitate să intervină au stabilit planul de măsuri necesare pentru asigurarea condițiilor de desfășurare normală a activităților economice și sociale, în perioada sezonului rece 2016-2017. 

Până în acest moment, reprezentanții primăriei au identificat cazurile de urgență, persoanele aflate în dificultate primind ajutor medical și ajutor social. Pe această cale, rugăm cetățenii care au cunoștință de alte cazuri grave, să anunțe autoritățile prin apel la 112.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS