Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Videoghicitoare: Cu ce propunere a lui Matei a fost de acord Ştefănie? | VIDEO

Administraţie
Tools
Typography

Şedinţa de constituire a noului Consiliu Local Turda şi-a avut şi părţile ei mai puţin observate, deşi erau în văzul tuturor, însă nu toată lumea le-a observat.

Un astfel de moment a fost şi cel la care vrem să ne referim şi noi aici şi care, trebuie să recunoaştem, ne-a scăpat la momentul la care s-a întâmplat, însă l-am văzut pe înregistrarea video.

La un moment dat noul primar PSD Cristian Matei îi spune ceva fostului primar PNL Tudor Ştefănie. Doar că reacţia cumva surprinzătoare a fostului primar naşte cel puţin o întrebare: “Ce i-a spus actualul primar Cristian Matei fostului primar Tudor Ştefănie încât cel de-al doilea a tras ştrengăreşte/complice cu ochiul?”.

Sincer, nu ştim, pentru că nu s-a auzit. La fel, nu suntem siguri dacă, într-adevăr a fost vorba de o propunere în adevăratul sens al cuvântului sau pur şi simplu de o simplă construcţie verbală la care fostul primar a achiesat (cuvânt folosit aici nu neapărat în sensul său propriu, cu implicaţii în domeniul juridic) printr-un gest care poate naşte şi alte semne de întrebare.

Nouă ne rămâne doar să vă punem la dispoziţie video-ul cu respectivul moment iar dumneavoastră puteţi încerca să trageţi (cu ochiul?) propriile concluzii de rigoare.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS