Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Wed, Apr
109 New Articles

Schimbare de primar cu urme de uşoare aroganţe la Turda | VIDEO

Administraţie
Tools
Typography

Şi Turda a avut ocazia să găzduiască, în mod festiv, predarea ştafetei către noul primar ales - Cristian Matei - eveniment care nu a putut să se desfăşoare fără elemente de detaliu.

După ce în desfăşurătorul ordinii de zi a şedinţei de constituire a noului Consiliu Local Turda s-a ales preşedintele de şedinţă pentru următoarele trei luni, acesta - Nicolae Roş - anunţa că “va trebui să trecem la un moment festiv deosebit de important în care actualul primar predă ştafeta viitorului primar al municipiului Turda”.

Acelaşi Nicolae Roş  menţiona că potrivit uzanţelor eşarfa este înmânată de către preşedintele de şedinţă, însă preşedintele de şedinţă - Nicolae Roş - a cerut permisiunea ca această tradiţie să fie ruptă. Concret, Nicolae Roş a preferat (a dorit?) ca eşarfa să fie înmânată noului primar - Cristian Matei - de către (deja) fostul primar - Tudor Ştefănie.

Sincer, nu ştim motivul pentru care Nicolae Roş (consilier PSD, din acelaşi partid cu noul primar) a dorit neapărat ca Tudor Ştefănie să fie cel care oferă eşarfa noului primar Cristian Matei, însă vă spunem că ori de câte ori avea ocazia în fostul mandat, Nicolae Roş intra în polemici cu - pe-atunci - primarul Tudor Ştefănie. Să fi fost acele “15 minutes of fame” ale lui Nicolae Roş în care acesta a profitat de moment pentru a-l umili face pe fostul primar Tudor Ştefănie să simtă din plin momentul în care predă unul dintre cele mai importante simboluri ale statutului de primar? Nu ştim!

Ce ştim este că ne-am fi dorit şedinţe de consiliu local în care consilierul PSD Nicolae Roş să intre în polemici cu consilierul PNL Tudor Ştefănie. Dar n-a fost să fie (rima e neintenţionată) pentru că Tudor Ştefănie a renunţat la posibilitatea de a ocupa un scaun de consilier local!

În rest, după ce a depus jurământul, noul primar Cristian Matei a avut şi un discurs în care insista pe câteva elemente precum ajungerea la normalitate, reconstrucţia Turzii şi aşa mai departe. Nu o să intrăm aici în detalii şi vă lăsăm pe fiecare să urmăriţi momentele importante legate de Cristian Matei din cadrul şedinţei de constituire a noului Consiliu Local Turda.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS