Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Thu, Apr
113 New Articles

Primarul Dorin Lojigan, la învestitură: “Mai puţină politică în administraţie!” | VIDEO

Administraţie
Tools
Typography

În cadrul şedinţei de constituire a consiliului local Câmpia Turzii în urma alegerilor locale din 5 iunie 2016 a fost învestit în funcţie şi noul primar ales Dorin Lojigan.

După depunerea jurământului în calitate de primar, preşedintele de şedinţă - Mariana Câmpean - a dorit să îi adreseze câteva cuvinte noului primar căruia, felicitându-l, îi acorda încrederea că va fi un conducător care va colabora cu totaă echipa de consilieri.

Noi promitem că alături de dumneavoastră vom forma o echipă harnică, competentă, în care va prima fair-playul bazat pe democraţie, demnitate, toleranţă, implicare, promptitudine, pentru că toţi cetăţenii din Câmpia Turzii doresc o schimbare în bine. Multă sănătate, multă putere de muncă, să fiţi alături de noi şi noi vom fi alături de dumneavoastră!” mai spunea noul decan de vârstă al noului for deliberativ local de la Câmpia Turzii.

Spre finalul primei şedinţe a noului consiliu local, primarul Dorin Lojigan a dorit să adreseze câteva cuvinte celor prezenţi.

Amintind că la momentul la care a depus jurământul ca viceprimar avea în vedere un proiect amplu defavorizat de conjunctura politică existentă la un moment dat la Câmpia Turzii, Dorin Lojigan menţiona că la depunerea jurământului în calitate de nou primar a avut în vedere interesele comunităţii pe care a ales să o deservească.

Iată ce a mai spus Dorin Lojigan în prima sa alocuţiune după învestitură:

"Vreau ca următorii patru ani fiecare dintre noi să poată spune «sunt mândru că sunt din Câmpia Turzii, sunt mândru de oraşul meu».
Perioada ultimilor patru ani a fost o experienţă extraordinară alături de echipa mea. A fost un nivel de învăţare şi dezvoltare la nivel individual, pe de-o parte, şi de dezvoltare a ideilor fiecăruia în baza experienţelor lor profesionale, pe de altă parte.
Este minunat să lucrezi alături de oameni atât de diferiţi ca pregătire, ca personalitate şi care aderă la acelaşi scop comun pe care astăzi îl numesc cu mândrie «Câmpia Turzii pentru fiecare».
În calitate de primar al municipiului Câmpia Turzii îi invit pe toţi consilierii - indiferent de partidul din care fac parte, indiferent de culoarea politică - să devenim parteneri în proiectul de dezvoltare a municipiului nostru. Pentru acest scop comun este nevoie să facem mai puţină politică în interiorul actului de administraţie.
Chiar dacă provenim din partide politice diferite, cetăţenii ne-au oferit tuturor votul lor de încredere, pentru că este nevoie de o administraţie eficientă şi în folosul comunităţii locale pe care toţi, aici, o reprezentăm.
Indiferent de numărul de voturi obţinut de contracandidaţii mei, sunt primarul tuturor cetăţenilor, sunt, aşa cum am declarat în campania electorală, «pentru fiecare».
Proiectele echipei PNL începute în perioada mea de viceprimar sunt adresate tuturor locuitorilor municipiului Câmpia Turzii şi vor contribui la dezvoltarea întregii comunităţi. Îmi doresc ca începând de azi să pornim împreună la drum cu optimism, cu încredere, fără prejudecăţi, şi să permitem timpului să demonstreze faptele. Vă asigur că vom începe să construim o administraţie deschisă, cu o mentalitate schimbată.
La fel ca şi până acum, la mine găsiţi uşa deschisă şi nu o să rămân indiferent la nevoile oraşului şi ale locuitorilor acestuia, astfel încât, începând de astăzi, la finalul fiecărei zile locuitorii din Câmpia Turzii să se simtă adevăraţii câştigători ai alegerilor locale din 5 iunie 2016.
Am promis să fiu un primar pentru fiecare şi sunt convins că toţi, împreună, vom avea un viitor mai bun.
Aşa să-mi ajute Dumnezeu!"

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS