Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

La Câmpia Turzii din nou s-a votat pentru vot "împotrivă"

Administraţie
Tools
Typography

Anunţata şedinţă a Adunării Generale a Acţionarilor de la Compania de Apă Arieş a determinat organizarea unei şedinţe a forului deliberativ local de la Câmpia Turzii.

Consilierii aveau de aprobat un proiect de hotărâre prin care mandatau reprezententul municipiului - Mariana Lazăr - cum să voteze în cadrul AGA al CAA.

Concret, prin proiectul de hotărâre reprezentantul era mandatat să voteze împotriva celor şase puncte de pe ordinea de zi a şedinţei AGA, aceste puncte fiind:

  • Aprobarea raportului auditorului
  • Aprobarea raportului Administratorului
  • Aprobarea situaţiilor financiare aferente anului 2015
  • Aprobarea BVC aferent anului 2016
  • Aprobarea repartizării profitului
  • Descăărcarea de gestiune a membrilor consiliului de administraţie şi a directorului general

Discuţiile au fost aprinse pe marginea proiectului de hotărâre, opiniile fiind împărţite.

Chiar dacă Vasile Tot avusese un amendament, proiectul de hotărâre a fost aprobat în forma propusă de iniţiatori: reprezentantul municipiului a fost mandatat să voteze împotrivă.

Discuţii din şedinţă puteţi urmări în înregistrarea video de mai jos.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS