Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Noi urări cu ocazia unei "noi" zile a libertăţii presei, transmise de administraţia turdeană

Administraţie
Tools
Typography

Azi, 3 mai, primarul turdean Tudor Ştefănie a transmis un nou mesaj cu ocazia Zilei Mondiale a Libertăţii Presei, mesaj prin care în numele administraţiei turdene, edilul îşi manifestă gândurile cu privire la importanţa existenţei unei prese libere, asta după ce pe 20 aprilie transmisese un comunicat oarecum similar.

Iată mesajul transmis astăzi:

Proclamată de către Adunarea Generală a Organizaţiei Naţiunilor Unite în urma cu 23 ani, prin instituirea Zilei Mondiale a Libertăţii Presei sunt susţinute principiile fundamentale ale libertăţii presei şi a profesioniştilor ce activează în acest sector.
Reiterând cele menţionate de Ziua Internaţională a Presei Libere, celebrată de 25 ani la data de 20 aprilie, amintim de faptul că importanţa respectării libertăţii de exprimare a opiniilor nu trebuie omisă, fiind promovată la nivel mondial o presă liberă, pluralistă şi independentă, privită ca o componentă esenţială într-o societate democratică.
La sediul central al Bibliotecii Municipale din Turda poate fi regăsită o expoziţie de carte, expoziţie care este dedicată Zilei Mondiale a Libertăţii Presei.

Primăria Municipiului Turda,
Primar Tudor Ştefănie

Aşadar, începând cu a treia ti de Paşte, puteţi vizita şi expoziţia de carte găzduită de Biblioteca Municipală Turda.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS