Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

VIDEO: Salina Turda apare în noul film de promovare a României. Vezi video!

Actualitate
Tools
Typography

Cel mai important obiectiv turistic al municipiului Turda s-a dovedit din nou un obiectiv turistic reprezentativ pentru întreaga Românie, mina de sare de la Turda fiind parte integrantă a noului film de promovare a României.

Singura vedetă care apare în filmul ale cărui filmări au fost făcute în toate regiunile ţării pentru a surprinde şi prezenta locuri unice în România este tenismanul Ilie Năstase iar coloana sonoră a producţiei este asigurată de naistul Nicolae Voiculeţ care, la rândul său, apare în câteva cadre ale filmului.

În calitate de ministru al Turismului, Bogdan Trif a precizat că filmul promovează imagini cu monumente UNESCO, peisaje de vis, obiective unice în România ori imagini care redau felul de a fi al românilor.

Clipul este doar începutul unei campanii de promovare integrate, care va pune România în prim-planul atenției tuturor” a mai precizat Bogdan Trif mărturisind că “Acest proiect a fost un obiectiv pe care mi l-am propus încă de la primele zile ca ministru al Turismului”.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS