Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Apel către turdeni şi nu numai

Actualitate
Tools
Typography

Asociaţia “Amicii noştri” are nevoie de ajutorul dumneavoastră. ONG-ul din Turda este format dintr-o mână de oameni, care de ani de zile îngrijesc în adăposturi animalele abandonate pe strazi de persoane iresponsabile şi astfel câinii rămaşi fără stăpâni nu rămân pe străzi.

Acest efort trebuie apreciat şi susţinut. Daniela Panaitescu, unul dintre voluntarii asociaţiei “Amicii noştri”, spune prin intermediul unui mesaj: ”Situaţia din adăpost e foarte critică, banii pentru mâncare fiind problema cea mai mare! După cum se ştie, adăpostul este susţinut doar din donaţii, dar se vede că suntem la fundul sacului. 400 de câini au nevoie permanentă de hrană, paie şi tratamente.”

Cei ce doresc să le sprijine activitatea voluntarilor din asociaţie, pot face donaţii în lei în contul RO95 RZBR 0000 0600 1649 1108 deschis la Raiffeisen Bank, pentru Asociaţia pentru Protecţia Necuvântătoarelor “Amicii noştri”. În plus, în fiecare lună este organizată o colectă de hrană pentru căţeii din adăpost, acţiune ce poate asigura mâncarea pentru câteva zile. În această lună, colecta se va desfăşura în sâmbătă, 16 februarie a.c., între orele 14.00 – 17.00 în parcarea magazinului kaufland din municipiul Turda. Locul va fi semnalizat printr-un banner.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS