Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Lansare proiect ”Sprijin pentru functionarea GAL Urban Turda in vederea implementarii SDL Turda”

Actualitate
Tools
Typography

Asociatia GAL Urban Turda anunta lansarea Proiectului ”Sprijin pentru functionarea GAL Urban Turda in vederea implementarii SDL Turda”, in data de 29.09.2018.

Obiectivul principal al proiectului este cresterea capacitatii tehnice si administrative a GAL Urban Turda de a gestiona implementarea Strategiei de Dezvoltare Locala SDL a Municipiului Turda in perioada 2018-2023, urmarindu-se implicarea comunitatii locale, a actorilor sociali reprezentativi, in monitorizarea indeplinirii prioritatilor de dezvoltare locala identificate, in pregatirea si promovarea de proiecte care sa raspunda acestor prioritati, in monitorizarea si actualizarea directiilor de dezvoltare locala. Valoarea totala a proiectului este 1236061,76 lei, reprezentand 100% din valoarea totala eligibila aprobata.

Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014 – 2020, Axa prioritara 5 – Dezvoltare Locala Plasata sub Responsabilitatea Comunitatii 2014-2020, cod apel POCU 390/5/1; Obiectiv specific 5.1 Reducerea numarului de comunitati marginalizate (roma si non-roma) aflate in risc de saracie si excluziune sociala din orase cu peste 20.000 locuitori, cu accent pe cele cu populatie apartinand minoritatii roma, prin implementarea de masuri/operatiuni integrate in contextul mecanismului de DLRC.

GAL Urban Turda, Str. Stefan cel Mare nr. 38, Turda, jud. Cluj, contact: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014 - 2020

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS