Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Tue, Mar
121 New Articles

Întreruperea furnizării apei potabile în Câmpia Turzii se datorează unei avarii la reţeaua de distribuţie

Actualitate
Typography

Compania de Apă ARIEŞ anunţa întreruperea furnizării apei potabile azi 20.07.2018,  între orele 12.00 - 17.00, în municipiul Câmpia Turzii, afectate fiind imobilele situate în cartierul “Șarât”.

Întreruperea furnizării apei potabile era necesară pentru remedierea unei avarii la rețeaua de distribuție a apei potabile pe str. Niculae Titulescu nr. 27. Echipele CAA se află la fața locului și depun toate eforturile necesare pentru remedierea avariei în cel mai scurt timp posibil.

Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate și vă mulțumim pentru înțelegere.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS