Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Condamnat pentru omor, turdeanul Piluţ Doru Cristian a fost prins în Costa Rica

Actualitate
Tools
Typography

Dat în urmărire generală prin interpol, turdeanul Piluţ Doru Cristian, născut la Turda, judeţul Cluj, în 1977, de cetăţenie română, a fost prins în Costa Rica, unde muncea în agricultură şi locuia în concubinaj cu o localnică.

Potrivit site-ului Poliţiei Române, turdeanul Piluţ Doru Cristian a fost dat în urmărire penumele său existând un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru omor.

Turdeanul a fost condamnat la 15 ani de închisoare “deoarece, împreună cu tatăl său a aplicat pumni şi piciare unei persoane care a decedat”, se mai arată pe acelaşi site al Poliţiei Române.

Tot la secţiunea de urmăriţi se află şi Piluţ Iacob - născut în Frata, judeţul Cluj, în 1950, de cetăţenie română.

La rândul său, Piluţ Iacob are un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru omor “deoarece la 22.09.1996, împreună cu fiul său Piluţ Doru, a aplicat lovituri cu pumnii şi picioarele unei persoane care a decedat”.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS