Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

16
Tue, Apr
106 New Articles

Prival Ecologic revine cu un nou comunicat privind taxa de salubrizare la Turda

Actualitate
Tools
Typography

Având în vedere introducerea TAXEI SPECIALE DE SALUBRIZARE vă rugăm ca până în data de 17 noiembrie 2017 să actualizați situația numărului de persoane care locuiesc la adresă, dacă este cazul.

După această dată nu ne mai putem asuma răspunderea pentru transmiterea informațiilor către Direcția Impozite și Taxe Locale cu privire la  persoanele care nu apar înregistrate și pentru care se va aplica taxa menționată !!!

Datele solicitate ne pot fi transmise la casieria societății sau la sediu, prin casierii-încasatori de pe teren, la numerele de telefon 0264421148 și 0264452258, la numărul de fax 0264452257 sau pe e-mail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Cu respect, mulțumind pentru înțelegere,

Conducerea Prival Ecologic S.A.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS