Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Wed, Apr
109 New Articles

Compania de salubritate Prival Ecologic informează cetățenii Municipiului Turda

Actualitate
Tools
Typography

Având în vedere faptul că în acest sezon vor apărea mari cantități de deșeuri vegetale vă rugăm să nu folosiți containerele sau pubelele amplasate pentru deșeurile menajere în scopul depozitării vegetalelor.

Acestea pot fi depuse în spațiile învecinate punctelor de precolectare a deșeurilor menajere, dar nu în containere, pe containere, în boxe sau pe boxe și, în măsura posibilităților, să fie amplasate în locuri accesibile pentru autospecialele de salubritate.

Deșeurile vegetale vor fi evacuate separat, înafara programului obișnuit pentru deșeuri menajere.

Pentru orice probleme în legătură cu deșeurile vegetale - atât la blocuri cât și la case - vă rugăm să contactați societatea Prival Ecologic S.A. la numărul de telefon 0264421148.

Cu respect, mulțumind pentru înțelegere,
Conducerea Prival Ecologic S.A.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS