Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Primăria Turda promovează şi valorile locale

Actualitate
Tools
Typography

Primăria municipiului Turda îşi îndreaptă atenţia tot mai mult înspre oamenii de valoare ai municipiului. În această vară, administraţia locală a conferit distincţiile de cetăţeni de onoare tenismenului Petru Santei şi profesorului Ioan Groza, apoi a premiat elevi şi tineri sportivi pentru performanţele obţinute de aceştia şi lucrurile nu se opresc aici.

Am observat acest aspect şi din programul ediţiei din acest an a Zilelor Municipiului Turda, ce are are ca temă: „Turda – trăieşte, simte, iubeşte – Turda eşti TU!”, program pe care îl puteţi vedea aici pe Agora Media şi care se va desfăşura în perioada 26-28 august 2016.

Înainte de a fi realizat desfăşurătorul ediţiei 2016, Primaria Turda a lansat cetăţenilor municipiului invitaţia de a-şi exprima preferinţele vis-à-vis de artişti. Chiar dacă nu mulţi s-au gândit să amintească şi de artiştii locali, administraţia locală nu a ignorat cultura locală,  acordând spaţii generoase interpreţilor ce provin din municipiului Turda, fie că sunt deja consacraţi sau sunt în prag de afirmare şi asta fără să se facă rabat de la calitate. Şi astfel, faţă de ediţiile din anii anteriori, programul din anul acesta include multe momente dedicate artiştilor locali şi de asemenea, unor artişti ce provin din Turda.

Turdenii şi cei ce vor vizita municipiul în perioada evenimentului vor putea să se bucure de reprezentaţiile susţinute de Vera Verneş, Bety Cherecheş, Denisa Poară, Mihaela Sas, Timeea Piper, Raluca Fizeşan, Sara Moldovan, Olivia Giurgiu, Ioana Budae sau Maria Borcea, de programul Clubului de Dans Sportiv „Potaissa”, de formaţiile de dans modern Millenium Junior şi Millenium Dance, dar şi de ansamblurile folclorice turdene.

Când vorbim de artiştii consacraţi, programul îi include şi pe Oana Venţel, Nicoleta Hădărean, Crina Praţa, Lorena Hideg, Maria Lazea, Milena Bandits, Talisman, Compact, Traffic, ANER (Nagy Andrei Valentin) & DJ Jonnessey sau Raoul (Rareş Borlea).

Mai mult, tot în cadrul Zilelor Municipiului Turda 2016, Primăria municipiului Turda doreşte să aducă în faţa turdenilor şi a opiniei publice, tot ce are mai de preţ comunitatea oraşului Turda. Astfel, dumunică, 28 august 2016 de la ora 12.30, pe scena Teatrului „Aurel Manea” în cadrul unei festivităţi organizate sub denumirea „Gala Premiilor ZMT 2016 – Ediţia I”, într-o primă parte vor putea fi aplaudaţi cei mai buni elevi, sportivi sau artişti. În cadrul aceleiaşi gale, partea a doua, vor fi evidenţiaţi turdeni din zece categorii profesionale, sub numele „10 pentru Turda”. În acest sens, Primăria municipiului Turda a lansat un sondaj prin care turdenii îşi pot exprima opţiunile, participanţii la sondaj având posibilitatea de a adăuga şi alte variante în afara celor existente deja în acest sondaj.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS