Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

“Aventura” fetiţei muşcate de faţă de un câine comunitar, continuă

Actualitate
Tools
Typography

Aşa cum am promis - că, în cazul în care avem detalii, revenim - astăzi, 26 iulie, părinţii s-au deplasat cu fetiţa la spitalul de boli infecţioase de la Cluj-Napoca în vederea unor noi analize şi a aplicării unei scheme de tratament.

La spital părinţilor li s-a spus că fetiţa trebuie internată pentru 24 de ore, mama luând decizia de a rămâne internată cu fetiţa.

Necesitatea internării, spunea tatăl fetiţei, se explică prin faptul că plaga muşcată este la nivelul feţei. De asemenea, pe parcursul zilei de azi s-au început tratamente injectabile, plus teste  privind diverşi factorii alergeni.

Pasul important este stabilirea schemei de tratament cu vaccin antirabic, cinci doze pe parcursul a 28 de zile.

În plus, încă două elemente sunt de reţinut în această veşnică problemă cu câinii comunitari.

Pe de-o parte tatăl fetiţei ne-a spus că la spitalul clujean s-a întâlnit cu un alt copil din turda care, la rândul său, a fost muşcat de un câine comunitar, tot la nivelul feţei, însă plaga este mult mai mare decât în cazul prezentat de noi aici.

Apoi tot tatăl fetiţei ne-a spus, în urmă cu 15 minute, că medicul Nicolae Ciobanu, coordonatorul ACET, s-a deplasat la imobilul de pe strada Dragalina, unde a avut loc incidentul la care ne referim aici, pentru a identifica şi ridica animalul care a muşcat fetiţa.  Din spusele tatălui, medicul a spus că dacă nu reuşeşte să găsească animalul şi să îl captureze, va reveni în diverse momente ale zilei pentru a prinde animalul.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS