Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

28.05.2016 - O nouă acţiune de reciclare a DEEE-urilor

Actualitate
Tools
Typography

Campania de colectare şi reciclare a echipamentelor electrice şi electrocasnice iniţiată de Primăria Municipiului Turda alături de partenerul regăsit în Asociaţia Română pentru Reciclare “ROREC”, revine în întâmpinarea cetăţenilor turdeni.

În acest sfârşit de săptămână, în data de 28.05.2016, în Municipiul Turda va avea loc o nouă debarasare a echipamentelor electrice şi electrocasnice(frigidere, combine, congelatoare, lăzi frigorifice, maşini de spălat, tv, radio, aspiratoare, aparate de bucătărie sau de aer condiţionat).

Se vor acorda tichete valorice tuturor cetăţenilor care vor recicla articolele menţionate şi care se arată interesaţi de această campanie.

În acest sens, aveţi la dispoziţie Serviciul GRATUIT de preluare de la domiciliu a deşeurilor electrice şi electrocasnice voluminoase, în baza unei programări prealabile. La numărul de telefon 0800 – 444.800, în intervalul orar: 09:00-17:00, puteţi afla detalii despre această acţiune desfăşurată la Turda de mai bine de jumătate de an.

Împreună cu operatorul de salubritate menajeră - S.C.Prival Servis Ecologic S.A - se va realiza colectarea deşeurilor de echipamente electrice şi electronice (DEEE) de la cetăţeni, în vederea gestionării ecoraţionale, tratarea, reciclarea, respectiv neutralizarea deşeurilor colectate.

Mulţumim anticipat celor implicaţi în buna desfăşurare a acţiunii de reciclare şi turdenilor care aleg să se implice din nou,  SÂMBĂTĂ, în data de 28.05.2016.

NU arunca la gunoi sau în natură deşeurile electrice şi electrocasnice!

Debarasarea acestora la întamplare este ilegală! 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS